Túra két keréken

tura_2_kereken_001

Segway                             1 személyes 20db
Mountain bike                   1 személyes 10db
E-bike                              1 személyes 10db

A Segway túrák választásakor fontos tudni, hogy a túrát oktatás (illetve azok számára akik használtak már ilyen eszközt: gyakorlás) előzi meg, amelynek időtartama egyénenként változó (15 perc – 35 perc), illetve javasolhatjuk más eszköz ( bicikli) használatát.

Mádi kalandozás:

A túra során Mád főutcáján haladunk végig, majd rátérve a dűlőútra lehetőség szerint az Élményközponthoz tartozó halastó a végcél. Figyelembe vesszük a csapat igényeit, kerüljük a sérülések kockázatát, ezért ha szükséges lerövidíthetjük a túrát.

tura_2_kereken_002A túra során érintjük és említjük Az Urbán és Úrágya és Sarkad dűlőket, illetve megtekintjük Mád látványosságait.
A túra hossza kb 4-8 km.
A túra időtartama kb. 1,5 – 2 óra.
Maximális létszám segway járművekkel, egy túravezetővel: 18 fő

A túra ára: 9500 Ft / fő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mád első osztályú dűlői két keréken:

tura_2_kereken_003

Mád történelmi első osztályú dűlői a Betsek, Király, Kővágó, Nyúlászó, Szent Tamás és a Percze dűlők, melyek már a 17. században rendelkeztek ezzel a besorolással és napjainkban is Mád legfontosabb szőlőtermő területei. A vezetéstechnikai szempontból is izgalmas túra megállói során vendégeink megismerkedhetnek a dűlők geológiai kialakulásának történelmével, vizsgáljuk a különböző talajok jellegzetességeit és belekóstolhatnak a szőlőtermesztés és borkészítés rejtelmeibe.

A túra hossza kb 7-10 km.
A túra időtartama kb. 1,5 – 2 óra.
Maximális létszám segway járművekkel, egy túravezetővel: 18 fő

A túra ára: 10500 Ft / fő